Nieuwe architectenpool geselecteerd

Published on 12/18/2019 - 08:41
3D-simulatie peperstraat heule kortrijk architectenpool winvorm

Op 14 juni 2019 besliste de raad van bestuur om via de WinVorm-procedure Hedendaags wonen in de rij - regio Zuid-West-Vlaanderen, voor de derde keer een architectenpool met maximaal 10 ontwerpers samen te stellen voor toekomstige woonprojecten, en in het bijzonder voor het lopende project Sneppe in Deerlijk, waarvan de termijn van de huidige architectenpool verstreken is. Op deze manier wil Leiedal de continuïteit van architecturale kwaliteitsbewaking en samenhang garanderen. 

De WinVorm-procedure werd op 5 juli 2019 gelanceerd onder de naam APW1901 - Hedendaags wonen in de rij - regio Zuid-West-Vlaanderen en heeft tot de selectie van deze negen architectenbureaus geleid:

Deze architectenpool zal niet alleen onmiddellijk ingezet worden voor de verderzetting van het woonproject Sneppe in Deerlijk, maar ook telkens bij de start van de verkoopspromotie van nieuwe projecten, waaronder Bramier in Lauwe. De geldigheidsperiode voor de architectenpool bedraagt vier jaar, met een mogelijke uitbreiding van twee jaar. 

Maak kennis met de architecten en hun projecten