Intercommunale Leiedal

  • Kuurne, Kortrijk, Kortrijk-Noord, Kortrijk-Noord II, Bedrijventerrein, Bedrijven, Leiedal, Regionaal, KMO-Zone Greenfield

Kortrijk-Noord II

Zone voor lokale en regionale bedrijven
Nu beschikbaar
Terug naar zoekpagina

De geplande uitbreiding van Kortrijk-Noord grenst aan het uitverkochte terrein. Naast een regionale zone die plaats zal bieden aan grote of middelgrote ondernemingen, komt er ook een lokaal bedrijventerrein voor bedrijven die minder dan 5000 m² oppervlakte nodig hebben. Het terrein ligt tussen de Izegemsestraat en de Pieter Verhaeghestraat en is vlot bereikbaar vanaf de R8 en de Ringlaan in Kuurne. Bedrijven met als activiteit zware of lichte productie, transport en opslag kunnen op Kortrijk-Noord II terecht. 

De uitbreidingszone is kwalitatief ingericht en ecologisch afgewerkt. Een 30 meter brede groenzone doet dienst als buffer voor het volledige bedrijventerrein. Grote waterbufferbekkens bevorderen een vertraagde afvoer naar de Vaarnewijkbeek. De bekkens doen ook dienst als blusvijvers, trekken een unieke fauna en flora aan en vormen een aangename ruimte om even te verpozen.

 

 

Ligging 

Bedrijventerrein Kortrijk-Noord II ligt op de grens tussen Kortrijk en Kuurne, in de onmiddellijke nabijheid van het ringshoppingcentrum te Kuurne. 

GPS: 50°51'36.8"N 3°15'12.1"E

Adres: Pieter Verhaeghestraat 38, 8520 Kuurne

Ontsluiting:

  • Autoweg: 1,8 km van de R8 en op +/- 8 km van de autosnelweg E17 (op- en afrit 3, Kortrijk-Noord) 
  • Spoorweg: station Kortrijk op 7 km 
  • Vliegveld: regionale luchthaven Kortrijk-Wevelgem op 10 km. Lille Lesquin op 57 km. Brussel en Charleroi binnen een afstand van 112 km.

Buslijnen:

  • lijn 6 (Station Kortrijk-Shopping Center- Bozestraat- Heule halte "Uitvalsweg"

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk de actuele prijzen en beschikbare percelen op de verkoopskaart.

Percelen vanaf 5000 m².

 

Totale bruto oppervlakte: 21,3 hectare.
Totale netto oppervlakte: 14,3 hectare

Planning 

Het bedrijventerrein is verkoopsklaar.

Faciliteiten en uitrusting 

  • Parkmanagement
  • Gescheiden rioolstelsel