De Waterhoekwandeling: 150 jaar Stijn Streuvels - VOLZET

afbeelding waterhoekwandeling

Deze activiteit is inmiddels VOLZET. De 20 voorbehouden plaatsen zijn ingenomen. De inschrijvingen werden daarom afgesloten. Wil je alsnog kans maken om deel te nemen? Ga dan op het startuur naar de infostand van het festival. Eventueel vrijgekomen (of extra) plaatsen zullen ter plekke verdeeld worden. 

 

Deze literaire wandeling laat haar licht schijnen over 150 jaar Stijn Streuvels. Auteur Hans Depelchin neemt je mee door het uitgestrekte Avelgemse landschap en de Waterhoek. Het decor waar Streuvels’ roman De teleurgang van de Waterhoek zich afspeelt. De wandeling is gratis te downloaden via de Erfgoedapp, maar speciaal voor het Festival van het Landschap wandelt Hans graag eens met ons mee. 

Hans Depelchin (Oostende, 1991) is schrijver, theatermaker en performer. Hij studeerde vergelijkende moderne letterkunde aan UGent en dramawoordkunst aan het Conservatorium in Antwerpen. Hij publiceerde in diverse literaire tijdschriften. Zijn romandebuut Weekdier verscheen in 2020 bij Uitgeverij De Geus. 

Praktisch