AFGELAST - Expo Open Oproep

Expo Open Oproep

 

DE EXPO OPEN OPROEP IS STOPGEZET

 

Na een veelbelovende start sluiten WONDER Kortrijk Creativity Festival en alle expo's vanaf vandaag de deuren. Zo ook de reizende tentoonstelling rond 20 jaar Open Oproep van Team Vlaams Bouwmeester in de Budafabriek. Het is namelijk onze uitdrukkelijke wens om ieders gezondheid te beschermen. We willen de bezoekers van de afgelopen dagen graag bedanken en hopen hen verwonderd te hebben met deze leerrijke reis doorheen 20 jaar architectuur in publieke opdracht.

Hou het gezond en zorg voor elkaar.

 

 

 

 

 

Twintig jaar geleden trok Vlaanderen resoluut de kaart van kwaliteitsvolle architectuur en ambitieuze publieke opdrachten. Met de Open Oproep van de Vlaams Bouwmeester kregen opdrachtgevers een transparante werkwijze om ontwerpteams aan te stellen én een internationaal bereik. Een succesvolle selectieprocedure zo blijkt. Twintig jaar later is het tijd om de architecturale parels te overschouwen. Leiedal zorgt ervoor dat je deze reizende tentoonstelling van 23 oktober tot 20 november 2020 gratis kunt bewonderen in de Budafabriek in Kortrijk. Download hier de bezoekersgids.

De expo is gratis te bezoeken maar persoonlijk inschrijven op voorhand is verplicht. Wil je de expo bezoeken met een groep (maximum 15 personen)? Neem dan contact op met jeroen.vanthournout@leiedal.be. In de Budafabriek geldt een mondmaskerplicht en we vragen om de onderlinge afstand met de andere bezoekers te respecteren.

De Expo Open Oproep zit mee vervat in het programma van WONDER, Kortrijk Creativity Festival. Creativiteit, optimisme, design en verwondering staan van 15 oktober 2020 tot 15 november 2020 centraal in dit parcours dat langs verschillende plekken in de stad loopt en inwoners en bezoekers op een coronaproof manier wil inspireren.

Expo Open Oproep Vlaams Bouwmeester
Expo Open Oproep Wunderkammer
Published on 10/14/2020 - 07:47