Kuurne, maak kennis met... Lieve Custers

Lieve Custers als residentie in de Seizoenwijk

Goeiedag Seizoenwijker!

Ik ben Lieve Custers en ben gedurende anderhalve maand te gast in jullie wijk. Sommigen vragen zich luidop af: “Wien is dat madamke ton juste?” Wel, via deze weg kunnen we al kort even kennismaken.

Ik ben 39 jaar en afkomstig uit Limburg. Samen met mijn echtgenoot woon ik al ruim negen jaar in Borgerhout. Mijn oorspronkelijke thuishaven ligt in Beringen.

In mijn vrije tijd loop ik graag. De halve marathon is mijn voorkeursafstand, maar ik waagde me ook al eens aan een volledige marathon. Als ik op reis ga, ben ik niet kieskeurig: met rugzak en tent de bergen in, een citytrip naar een willekeurige bestemming, of gewoon een paar dagen pure verwennerij. Vraag me alleen niet om te skiën en paard te rijden, tenzij je eens goed wil lachen …

Ik ben opgeleid als architect en stedenbouwkundige. In die zin probeer ik de komende anderhalve maand tot 21 juli het ideale aanspreekpunt voor al jullie (ver)bouwvragen te zijn. Vandaag werk ik als onderzoeker aan de Universiteit van Hasselt en sta ik wat verder af van de dagelijkse praktijk. 

Ik kijk er heel hard naar uit om bij jullie aan tafel te schuiven, jullie te leren kennen en te horen hoe jullie de Seizoenwijk in de toekomst zien! 

Terugblik

Lieve werd hartelijk onthaald bij de bewoners van de Seizoenwijk thuis en mocht dat ook vastleggen. Als terugblik op de gesprekken deelt Lieve de opnames van bij de bewoners thuis. De babbels werden ook mooi in kaart gebracht. Benieuwd naar de verhalen van je buren?

Verhalen van de Seizoenwijk

logostrip van vraagvlak naar draagvlak