Intercommunale Leiedal

Inspireer mee over de Gaverbeek!

Datum

Het klinkt logisch en toch lijken velen het niet te beseffen: de Gaverbeek is meer dan Waregem Koerse of De Gavers alleen. Binnen het Europese project Valys werkt Intercommunale Leiedal aan een toekomstvisie voor de beek en jij kan hierover meedenken door deel te nemen aan één van onze twee participatiesessies. 

Eind juni en midden november organiseert Intercommunale Leiedal een ontwerpworkshop. Leiedal wordt daarbij bijgestaan door een internationaal team van stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten. Ze maken een ontwerp voor de toekomst en luisteren daarvoor graag eerst naar jullie vragen en wensen. 

Op zaterdag 10 juni staat vanuit Park Baron Casier een 1650 meter lange wandeltocht langs de Gaverbeek op het programma. Op zaterdag 17 juni vertrekt er aan de Koutermolen in het provinciedomein De Gavers een 9 kilometer lange fietstocht. Beide routes snijden een aantal interessante sites aan, terwijl enkele sprekers onderweg een extra woordje uitleg geven over het project. Wie deelneemt aan de wandel- of fietstocht, kan nadien bij een drankje extra inspiratie aan de ontwerpers bieden. 

Meer concrete info vind je in volgende bijlages: 

wandeltocht waregem.pdf
fietstocht harelbeke / deerlijk.pdf