Intercommunale Leiedal

Leiedal en de stad Kortrijk promoten regio op Realty 2017

Datum

Van 16 tot en met 18 mei vindt in Tour & Taxis in Brussel de jaarlijkse vastgoedbeurs Realty plaats. Realty is het netwerkplatform bij uitstek voor vastgoedprofessionals in België. Ook Leiedal tekent er opnieuw present. Bezoek stand 2201 en ontdek wat onze regio u te bieden heeft.

Realty

De beurs kent een groeiend succes en is inmiddels aan de achtste editie toe. Niet minder dan 6000 professionals, gaande van ontwikkelaars, internationale en Belgische investeerders, architecten, steden & gemeenten, bouwpromotoren, financiële instellingen tot juristen en consultants vinden telkens de weg naar Realty. Kortom alle belangrijke spelers geconcentreerd op één plek. U vindt er ruim 120 exposanten en kan er deelnemen aan boeiende thematische seminaries.

Lees hier alles over de beurs, de exposanten, de openingstijden, het programma-aanbod.

Bezoek stand 2201 - Leiedal/Stad Kortrijk

Voor de zevende maal neemt Leiedal deel aan deze unieke vastgoedbeurs. Samen met de stad Kortrijk en het stadsontwikkelingsbedrijf Kortrijk (SOK) bundelen we opnieuw de krachten om onze regio te promoten. Een regio met sterke projecten en ook sterke streekeigen producten. Wat dacht u van een glas goudblonde OMER of een verkwikkende Blind Tiger Gin, wegdromend langs de Leieboorden in een Q&M-fauteuil? Het kan op stand 2201. Verras ons met uw bezoek, ontdek onze sterke regio en laat u door haar verwennen. Graag tot dan!