Intercommunale Leiedal

Ondernemers ontmoeten elkaar op Vichte-Jagershoek

Datum

Op 12 februari organiseerde Leiedal voor de 6e keer een Ken-Je-Burenavond voor ondernemers van het bedrijventerrein Jagershoek in Vichte.

Een 40-tal ondernemers en lokale politici vonden hun weg naar het gastbedrijf Trilec. De heerlijke aroma's van Viva Sara koffie, met eigen productiehuis op de site, zorgden meteen voor een warm welkom.

Gastvrouw Petra Meert-Devos presenteerde met flair en fierheid het groeiverhaal van Trilec. Wat in 1965 voor de familie Meert begon als een bescheiden éénmanszaak in lampen, is vandaag één van de grootste Belgische distributeurs van elektrotechnisch installatiemateriaal, componenten voor automatisering en sturing, verlichtingstoestellen voor huis, kantoor en industrie en van elektro voor de tertiaire, residentiële en industriële markt. 

Daarnaast werden de aanwezigen door Leiedal uitgebreid geïnformeerd over het verder uitplooien van het park- en groenmanagement op hun bedrijventerrein. Samen klaar voor de toekomst door in te zetten op duurzaam woon-werkverkeer, onder meer door de lancering van groepsaankopen (elektrische)fietsen, promoten van autodelen enz. Meteen ook thema’s die gespreksstof vormden tijdens de afsluitende receptie.

Vragen over park- en groenmanagement?

Contacteer Carine.eeckhout@leiedal.be (algemeen parkmanagement) of kristof.vandergucht@leiedal.be (groenmanager), zij helpen u graag vooruit.