Intercommunale Leiedal

Woonproject Sneppe Deerlijk

Sneppe, eigentijds woonerf

In het noord-oosten van Deerlijk ontwikkelt de intercommunale Leiedal samen met het gemeentebestuur en twee sociale huisvestingsmaatschappijen het woonproject Sneppe.

Het woonproject grenst aan de Paanderstraat in Deerlijk en ligt op minder dan 1km van het levendige centrum. De verkaveling is 1.8 ha groot en bestaat in totaal uit 47 woongelegenheden. Vanaf eind september verkoopt Leiedal er de kavels 1 tot en met 21 (zie plan hierna), waarvan 6 kavels voor HOB en 15 kavels voor rijwoningen.

Sneppe wil een thuis zijn voor jong als oud, elk volgens de eigen woonbehoeften, voor grote en kleine budgetten. Bekijk hier digitaal onze infobrochure of bel ons 056 24 16 16. We bezorgen u graag een exemplaar.

 

Een woning op maat

Leiedal streeft naar een harmonieuze samenhang met de omgeving en een kwaliteitsvolle architecturale vormgeving van de toekomstige woningen. Om dit doel te bereiken en te garanderen heeft Leiedal een selectie gemaakt van 10 architecten/bureau’s. Uit deze architectenpool kunnen toekomstige kandidaat-kopers hun keuze maken voor de begeleiding en realisatie van hun bouwproject. Binnenkort vindt u hier een overzicht van de geselecteerde architecten.

 

Het verkavelingsplan

 

 

Het verkavelingsplan voor deze woonzone voorziet een mix van sociale en vrije kavels met zowel sociale huur- als koopwoningen.

Timing

Net voor de zomer 2015 waren de infrastructuur en wegeniswerken afgerond en werd de verkoop opgestart van de 21 bouwkavels, waar met architect en aannemer naar keuze kan gebouwd worden.

In een latere fase volgt er nog een ruim aanbod van sociaal wonen : 14 sociale koopwoningen, 10 sociale huurwoningen en 2 sociale kavels, die via de sociale huisvestingsmaatschappijen Zuid-West-Vlaamse en SHM Mijn Huis op de markt komen. Meer info over het aanbod sociaal wonen vindt u bij deze maatschappijen.
 

Interesse?