Intercommunale Leiedal

Woonproject Waregemstraat

Vichte Waregemstraat

Het woonproject Waregemstraat bevindt zich aan de rand van het centrum van Vichte, een deelgemeente van Anzegem. De bouwgronden zijn makkelijk bereikbaar vanaf de E17. Binnen een straal van een kilometer van de woonzone, vind je een basisschool, slager, bakker, winkels en sport- en ontspanningsmogelijkheden.

Inrichting

Het woonproject bestaat uit 14 kavels voor privaatbouw : 6 percelen voor rijwoningen, 6 voor halfopen bebouwing en 2 voor open bebouwing. Leiedal wenst de kwaliteit van haar woonprojecten op het vlak van omgevings-, belevings- en architecturale waarde zo hoog mogelijk te houden, daarom worden er wel een aantal stedenbouwkundige voorwaarden en stijlkenmerken opgelegd.  Bekijk hier het plan..

  

 

Nu het woonproject volledig is uitverkocht en de meeste bewoners er hun intrek namen werd ook het openbaar domein, zoals aanleg voetpaden en beplanting, afgewerkt, zodat het er aangenaam vertoeven is.

Verkoop - stand van zaken

Uitverkocht.

Bekijk de info over andere woonprojecten of Neem d contact met Leiedal (Petra.Decant@leiedal.be. Wij helpen u graag verder.