Spinnerij Groenbek Te Koop

Groenbek in een vlucht

Het bedrijventerrein Groenbek is een realisatie van Leiedal. De ontwikkeling zit goed in mekaar met een hoge beeldkwaliteit, duurzaam ruimtegebruik en veel aandacht voor groen en beleving. Groenbek is dan ook zo goed als uitverkocht. Alleen het spinnerijgebouw met aanpalende grond is nog op zoek naar een nieuwe eigenaar.

De totale oppervlakte bedraagt 8522 m² volgens metingsplan. Het spinnerijgebouw zelf beslaat daar met zijn 4352 m² zowat de helft van. Het gebouw uit 1962 bestaat uit een gelijkvloerse etage en een kelderverdieping, respectievelijk met een vrije hoogte van ongeveer 5,7 en 3 meter. Het gebouw straalt charme en karakter uit.

Leiedal verkoopt het voormalige spinnerijgebouw van Bekaert Textiles nu samen met de aanpalende onbebouwde grond. Het gebouw en de grond zijn onlosmakelijk met mekaar verbonden en worden daarom ook als één geheel te koop aangeboden, volgens de procedure van verkoop onder voorwaarden en bieding onder gesloten omslag.

groenbek spinnerij

Interesse?

Via deze link kun je het volledige verkoopdossier opvragen, met alle nuttige informatie van dien voor een eventuele kandidatuurstelling. Vul het formulier in en dan ontvang je meteen een mail die je toegang geeft tot alle documenten.

Contact: info@leiedal.be – 056 24 16 16

Published on 06/07/2021 - 09:37