Welkom op de 'werken bij Leiedal' pagina

Leiedal is de interlokale vereniging voor streekontwikkeling in Zuid-West-Vlaanderen die een regio van dertien steden en gemeenten dynamisch en duurzaam helpt uitbouwen tot een aantrekkelijke streek om te ondernemen, te werken, te wonen en te beleven. We doen dit vanuit een professionele dienstverlening aan de gemeenten, een publieke projectontwikkeling met maatschappelijke meerwaarde en een streekontwikkeling die een antwoord weet te bieden op tal van maatschappelijke verschuivingen, territoriale transities en technologische en digitale (r)evoluties.

Vanuit een collegiale, professionele, mensgerichte en kwaliteitsbewuste werkomgeving, creatief en innoverend werken aan een duurzame toekomst en maatschappelijke meerwaarde voor de regio.

Je komt terecht in een unieke, uitdagende en dynamische werkomgeving met enthousiaste collega's, een doorgedreven opleiding en permanente bijscholingsmogelijkheden. Tegelijk streven we naar de ideale work-life balance. Bij Leiedal maak je deel uit van een grote, maar hechte groep. Een 'werkgroep ontspanning personeel' of WOP zorgt ieder jaar voor tal van leuke groepsactiviteiten en extra's. 

 

Samenwerken aan een regio in transitie

 

Bekijk onze lopende vacatures

Ben je benieuwd of wil je meer informatie? Contacteer HR-manager Carmen Van Der Borght via carmen.vanderborght@leiedal.be.

Carmen Van der Borght

Carmen Van der Borght
HR-manager