Ontmoetingsavond - Open [de] Toekomst met Steven Latré - 31 mei 2023

Ontmoetingsavond 2023

VOLZET - De interesse in de lezing van Steven Latré is danig hoog dat we de inschrijvingen moeten stopzetten. Je kunt je wel nog aanmelden op de wachtlijst volgens het first come, first serve principe.

 

Intercommunale Leiedal nodigt jou als beleidsmaker, beleidsmedewerker, expert, ondernemer of betrokken burger uit op haar jaarlijkse Ontmoetingsavond, op woensdag 31 mei vanaf 18 uur in de Budascoop in Kortrijk. In de lijn van vorige edities halen we met Steven Latré opnieuw een straffe spreker in huis.

Professor Steven Latré is een/dé autoriteit inzake artificiële intelligentie (AI) bij Imec, het Leuvense onderzoekscentrum met wereldfaam. Wat kan en zal AI betekenen voor onze regio, haar beleid, ondernemerschap, onderwijs en inwoners? Of hoe slimme nano-elektronica geen nanoseconde hoeft te vervelen. Schrijf je in, laat je bezielen door deze allesbehalve artificiële spreker en open samen met ons de toekomst van een regio in transitie. 

Programma

18u00: Onthaal
18u30: Verwelkoming door Wout Maddens, voorzitter Leiedal
18u35: Keynote Steven Latré
19u35: Receptie en netwerkmoment

WACHTLIJST - Hier wil ik bij zijn!

Bedankt voor je interesse in de Ontmoetingsavond. Helaas zijn de inschrijvingen momenteel volzet. Maar we hebben goed nieuws! Je kan je nog steeds inschrijven op onze wachtlijst.

Als er een plaatsje vrijkomt, zullen we je contacteren in chronologische volgorde. 

Bedankt voor het begrip en we hopen je te mogen verwelkomen op ons evenement.

Intercommunale Leiedal 

Lezing Steven Latré
Receptie en netwerkmoment