Kick-off Imagineering of Data

kick-off Imagineering of Data

Een inspirerend digitaal event over de waarde van data voor jouw bedrijf en hoe ermee aan de slag te gaan

Big data, open data, data-analyse, databasestructuren, datalakes… Wie als ondernemer niet mee is, is algauw gedateerd. Maar hoe ga je concreet met data om? Die uitdaging gaan Intercommunale Leiedal en Designregio Kortrijk graag met je aan. We bieden een aantal bedrijven en lokale overheden kosteloos een begeleidingstraject van één jaar door experts die design en data denken. We gaan creatief aan de slag met (open) data om zo tot ongeziene resultaten te komen in de vorm van een product, dienst of proces dat innovatief, maatschappelijk en economisch verantwoord is en waarvan je het bestaan of zelf de mogelijkheid nooit had durven te dromen.

 

Meer info over het COM³-project

 

Een dikke dankjewel!

Jij voegde de data bij het woord en hebt deelgenomen aan de webinar van COM³. We willen je graag danken voor je enthousiaste deelname. Goede data zijn goud waard, dat heb je samen met ons begrepen. Hieronder vind je de volledige opname van de webinar. Nog vragen? Bekijk zeker ook even de Q&A sessie van de webinar, hier nog eens mooi op een rij:

Q&A sessie Webinar

Data? At your service.

 

Webinar 12november - Kick Off - Imagineering of Data

Zijn DATA jouw DADA (of net niet)?

Benieuwd naar de waarde en de mogelijkheden van data voor bedrijven en lokale overheden? Schrijf je dan hieronder in voor het COM³-project.

 

Schrijf je hier in voor het project